Nyheder: 1

Rudolf

 

Julen 2017

Kære alle 

Så er det lige før juleforberedelserne går ind i sidste fase. Som altid går december hurtigt, man føler næsten ikke, at man er kommet i gang med måneden, før det er nu, -  juletræet skal tændes.


December måned har på Rosenholm været rigtig hyggelig, og hele huset har emmet af julerier. Det har været så dejligt at følge juleforberedelserne på de forskellige afdelinger.

Julefesten indledte måneden og sikken en fest. Der blev julehygget over hele Rosenholm, ja -  selv julemanden havde fundet vej hertil.

Tak til alle jer, som gav en hjælpende hånd både med forberedelserne og oprydningen, det betyder meget for os, at I pårørende og venner af huset har mulighed for at træde til, når der er arrangementer på Rosenholm og i Kridthuset. Tak til formanden for Støtte  - og vennekredsen Helle Libergreen, som holdt juletalen ved det flotte juletræ i atriumgården. 

Luciadag blev fejret med sang i hele huset. 42 unge piger gæstede os og klædt i hvidt og med levende lys sang de sig rundt i hele huset. Vi nød alle det smukke optog. 

Om 10 dage  - skal vi fejre det nye års komme. Det bliver spændende at se hvad det bringer. Et ved vi og det er, at Kridthuset slår dørene op til et modul, som i skrivende stund er ved at blive sat op i Kridthusets baghave. Det nye modul gør, at Skovhuset kommer "hjem" til Kridthuset igen og to nye brugere får deres dagtilbud her. Vi glæder os rigtig meget til at tage modulet i brug og, at skovfolket atter bliver en del af Kridthuset. 

Med denne lille hilsen vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig og hjertevarm Jul samt et lykkebringende Nytår. 

Venlig hilsen 

Susanne Kjeldsen.