Nyheder: 1

sommer1

Sommerhilsen 2018

Juni 2018

Kære læser af Rosenholms hjemmeside.

Det har været lidt stille med nyheder og andet godt på denne side, det er ikke af uvilje, men vejret har været så skønt, at vi har valgt at være ude så meget som overhovedet muligt. Der er blevet gået ture og hygget på terrasserne, ja selv aftensmaden er blevet indtaget ude. Vi vidste jo godt, at det ikke ville vare ved, så nydes skulle det vi fik – i fulde drag, og det blev det.

I Kridthuset og Holmen (som modulet er navngivet) har der været masser af aktivitet med at få udenoms arealerne gjort pæne og brugbare. Der har været en ”frivilligdag”, hvor pårørende mødte op, og hjalp med at få malet, skuret, skrubbet og fjernet ukrudt. Tusind tak for hjælpen til jer der gav en hånd med. Beboerne og personalet nød dagen i fulde drag, og vi håber, at kunne gentage denne succes. Vores næste udfordring er at få anlagt en græsplæne mellem husene. Det der blev sået i efteråret er, hen over vinteren, blevet forvandlet til ukrudt.

En hjælpende hånd

havearbejde

Rosenholm har også, i forbindelse med dagen for sommerhyggen, haft frivillige pårørende på besøg. At få en hjælpende hånd med praktiske gøremål er med til at give mulighed for mere nærvær med beboerne i det daglige, og det er nu vores kerneopgave. Tusind tak for hjælpen denne dag, det skulle ikke undre mig, om vi kunne finde på at invitere igen, og også med en lille praktisk opgave på dagen.

Dagen blev sluttet af med besøg af pølsevogn, og det er altid et hit.

  

Kommende aktiviteter

musik

 

I juli skal vi atter have musik i haven, det glæder vi os til. Der er ikke noget så godt som traditioner for beboerne og os, det gør nemlig, at vi alle ved lidt mere om, hvad det er man kan glæde sig til. På Rosenholm er der månedlig Gudstjeneste ved præsterne fra Baunekirken. I skal være så hjertelig velkommen til at deltage her. Dato og tidspunkt finder I på Støtte – og vennekredsens opslagstavle.

 

sct hans

 

I den kommende uge er det midsommer og vi skal fejre Sct. Hans. Det er helt underligt, at vi allerede er nået så langt i året, og dagene atter bliver kortere. Jeg er nu helt sikker på, at selv om dagene bliver kortere, så vil der være mange af dem med høj sol og masser af varme.

 

 

 

Mange sommerhilsner til jer alle
Susanne Kjeldsen.