Udskriv
Nyheder: 1

sensommer

Sensommerhilsen 2018

August 2018

Kære læser af Rosenholms hjemmeside.

 

Sommer 2018Så er den mest fantastiske sommer ved at gå på held, og jeg er helt sikker på, at vi i mange år fremadrettet kommer til at tale om sommeren 2018.

Nu skal vi så atter til at vænne os til, at skulle opholde os mere indendørs, men vi finder på noget at sjovt og hyggeligt at lave, så det skal nok gå.

Der har været en ulempe ved den tørke som varmen skabte nemlig, at en del af vores bunddække er gået ud. Jeg har aftalt med vores pedel Bo, at vi lige venter til foråret med at hive det op, måske noget bliver vagt til live igen. Det er ikke så kønt, men det må vi leve med.

 

byggeri

 Vi er så småt kommet i gang med at tale om det nye byggeri, hvor der skal opføres 12 nye boliger integreret med de nuværende. Vi håber, at vi midt i 2020 kan byde de nye beboere velkommen. Lige nu glæder vi os til, at gå aktivt ind i processen med at skabe en funktionel og flot bolig til de kommende beboere.

 

 

 

SkovboSkovbo har lige været på ferietur til Slette Strand, det har været en skøn oplevelse for deltagerne. Beboerne var allerede i gang med at fortælle om de gode oplevelser, inden de var kommet ud af bussen.

Festaftenen med sang, musik og dans havde været et hit, og selvfølgelig årets nye T-shirt med billeder fra stedet, den skal vi ikke glemme.

 

IMG 6890Jens –Erik fra Skovbo fortæller at han sov i lejlighed sammen med Pernille, og det var dejligt. Vi har været ude at køre med hestevogn, og på turen fik vi kaffe og kage. Maden var rigtig god, og jeg fik rødvin til, der blev rigtig skålet.

Onsdag aften klædte vi os i festtøj og holdt en ordentlig fest, men musik, og jeg fik danset – skøn aften.

 

 

 

IMG 6891

Jeg har min nye trøje på -  på arbejde, den skal mine venner på Tre Birke se.

I weekenden vil Jens –Erik slappe af.

 

 

Mange sensommerhilsner til jer alle

Susanne Kjeldsen.