Nyheder: 1

Rudolf

 

Julen 2018

 

Kære beboere og pårørende

Vi takker for glæder i året som gik,
For hilsner og alle besøg som vi fik
Nu ønsker vi jer en jul fuld af glæde
med varme, lys, og jeres kære til stede.
Vi ønsker alt godt for det ubrugte år
som kommer nu snart, og raser afsted…
Brug dagene godt, udnyt hvert sekund
det ønsker vi jer i denne stund.

Så er vi midt i december, juleaften er indenfor rækkevidde, og et nyt år optager os allerede.

I 2018 synes jeg at vi skal hæfte os ved, at der har været tre fantastiske sommerferieophold for beboerne. Både beboere og personale har rost disse ferieophold, hvor der er tid til at være sammen om det vi danskere er så god til nemlig at hygge.

At alle er trætte når de kommer hjem til Rosenholm igen, det er forståeligt. Det afskrækker imidlertid hverken beboere eller personale, der er allerede fokus på næste års ferietur.

Sommeren i år har været dejlig varm, og det har vi benyttet os af, mange eftermiddage og aftener er blevet tilbragt udenfor.

Tusind tak til jer pårørende som trak i arbejdstøjet og hjalp med at plante blomsterkrukker, vaske havemøblerne af, feje terrasser og male træværk i Kridthusets gårdhave. Vi er taknemmelige for al den hjælp vi tilbydes, det behøver ikke at være de store fysiske udfordringer, der skal også være nogen som har styr på drikkevarer, kaffe og kage på sådanne arbejdsdage.

Julehyggen i år blev sunget og spillet ind af Finn Bødskov. Finn kender mange af beboerne på Rosenholm, så han fik mange kram og gode hilsner denne dag. Desværre var vejret så dårligt, at vi ikke kunne stå ude i gårdhaven, så min velkomsthilsen blev ikke hørt af mange, når den nu skulle frembringes i mellemgangen. Vi må se hvad vi kan gøre, hvis det dårlige vejr rammer vores julefest en anden gang.

Først i 2019 vil vi modtage tegningerne til den nye bo-enhed. Vi glæder os meget til at se, hvordan arkitekterne har omsat vores ønsker. Ønsket er, at der bygges 10 nye boliger og 3 aflastningspladser. Det giver god mening med nogle aflastningspladser, som har tilknytning til Rosenholm, så bliver overgangen fra bolig til hos forældre til Rosenholm forhåbentlig ikke så drastisk.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Kærlig hilsen fra os alle på Rosenholm