Nyheder: 1

 forår

Forår 2019

 

Kære læser

Så er foråret godt på vej, men desværre lidt regnfuldt.

Jeg vil gerne takke for det store fremmøde til Rosenholms Støtte – og vennekreds  generalforsamlingen. Det betyder så meget for beboerne og os personale, at der sluttes op om Støtte – og vennekredsens tiltag og   arrangementer. Tak til jer i bestyrelsen for jeres indsats.

Der fremkom et ønske om, at der til næste års generalforsamling kunne bydes på lidt ost, frugt og et glas rødvin. Jeg har allerede skrevet det i kalenderen, så nu er der endnu en god grund til at møde op.

På generalforsamlingen havde jeg et oplæg omkring det at flytte ind på Rosenholm – blive gammel på Rosenholm og eventuelt det,  at afslutte livet på Rosenholm. Jeg blev spurgt om mine slides kunne lægges ud på denne hjemmeside, og det skal jeg have hjælp til gøre, og  jeg håber det lykkes.

Det er vigtigt for mig at sige, at vi på de kommende opfølgningsmøder vil berøre emnerne, som er omtalt i disse slides. Hvis Du/I har brug for at drøfte disse allerede nu eller få dem uddybet, så tage fat i afdelingslederne eller mig, så kan vi gennemgå dem sammen med jer.

Der er blevet indkøbt en gæsteseng, dyne, hovedpude og betræk, som kan låne af pårørende, såfremt der er et ønske at overnatte på Rosenholm.

Som I nok har bemærket, så er der for alvor kommet gang i byggeriet. Lige nu er det museumsfolk som roder i jorden. Nogle har fundet ud af, at der måske ligger et eller andet spændende, som skal bevares til eftertiden. Vi håber, at de snart bliver færdige således vi kan tage første spadestik til udvidelsen af Rosenholm.

Rosenholm vil blive udvidet med 10 boliger og 3 aflastningspladser. Har I lyst til at studere byggetegningerne, så er de at finde forskellige steder i huset.

Jeg  er blevet spurgt, om der er borgere på venteliste til Rosenholm, og det er der. Vi glæder os meget til at kunne byde nye beboere og deres pårørende velkommen i foråret 2020.

Se de slides, som Susanne præsenterede klik her

 

Mange forårshilsner fra os alle på Rosenholm