Nyheder: 1

Juli 2019

Kære læsere

Så er sommervejret fløjet ind over Danmark, og er der noget vi godt kan lide, så er det sommer og sol.

Vi er godt i gang med at planlægge forskellige aktiviteter på Rosenholm, således vi kan nyde hver dag i sommerferien. Vi har også fokus på afdelingernes kommende ferieture i sensommeren, så sommeren bliver lang i år.

Personalet er allerede nu ved at afvikle deres ferie, og derfor vil I vikarer i en større udstrækning, end I plejer. Tag godt imod dem, de glæder sig til at hilse på jer. 

Til august tiltræder en ny pedel som hedder Søren Nielsen. Vi glæder os meget til, at der atter kommer en pedel i huset. Vores have har båret præg af den manglende pedel, men i øjeblikket er JK anlæg i gang med at give haven et sommerløft.

Pr. 1. august er der opstart på en ny hjemmeside. Herning Kommune har ønsket, at kommunens tilbud har hjemmesider med et ensartet layout. Adressen til vores nye hjemmeside er www.rosenholm.herning.dk. Tag et smugkik allerede nu.

Onsdag d. 7. august vil der blive taget 1. spadestik til de nye boliger. Vi er så spændte på det kommende forløb, og kan næsten ikke vente med, at byde 10 nye borgere velkommen hos os.

I nybyggeriet bliver der også mulighed for at 3 borgere, kan tilbydes aflastningsophold. Det vil fortrinsvis være borgere, som på sigt vil kunne tilbydes et botilbud på Rosenholm. Vi er meget begejstret for dette tiltag, idet aflastningsopholdet kan medvirke til, at overgangen fra at bo hos mor og far, og til det at skulle bo på Rosenholm bliver nemmere.

Når den nye afdeling er opført vil vi skulle ansætte en del nye medarbejdere. For at sikre, at vi kommer godt i gang, vil der ske personalerotation, således det ikke bliver en afdeling, som består af ene nyansatte. Vi er så småt i gang, og vil gøre vores allerbedste til, at det forløber så hensigtsmæssigt som muligt.    

Ledelsesmæssigt vil Bente Krautwald blive leder af Skovbo og Søbo, Tove Gejl leder af Åbo og den nye afdeling og endelig vil Lene Johansen blive Leder af Kridthuset, aflastningen og nattevagterne.

Rigtig god sommer til jer alle, og lad så bare solen skinne på os.

 

sommerbrev