Skovbo

Velkommen til Rosenholms Team Skovbo med plads til 17 beboere, der bor i egen lejlighed. Om dagen er beboerne på arbejde og ellers nyder de livet på Skovbo.

 

Skovbo

 

Målsætning.

Beboere:
Skovbo skal være et trygt og godt hjem, hvor livskvalitet vægtes højt, og hvor der er rummelighed og plads til alle. Et hjem hvor hver enkelte beboer bliver mødt, set og hørt og hvor medbestemmelse og medinddragelse er en selvfølge.

Skovbo har et traditionsrigt miljø, hvor beboerne er inddraget. Her er plads til gæster, fester og fritidsaktiviteter. Der udvises respekt for den enkelte beboers livshistorie, behov og ønsker, og samtidig er der fokus på, at det er vigtigt med en genkendelig og forudsigelig hverdag.

Kommunikation har en central plads i Skovbo. Det er væsentligt, at beboerne bliver forstået, så de får indflydelse på eget liv.

Der er fokus på en kultur med en positiv sund livsstil og en positiv tilgang til hverdagen, med plads til begejstring, glæde og humor.

Se billeder af beboerne, kræver at man er oprettet som bruger (klik på billedet) 

 

Personale:
Skovbo skal være en fleksibel arbejdsplads med tillid, tryghed og plads til sjov og humor.

I Skovbo er god tone, åbenhed og interesse for hinanden drivkraften for samarbejdet. Der tages således også hensyn til personalets fritid. Vi vil være opmærksomme på personale gruppens forskelligheder og værdsætte personales faglige og personlige ressourcer. Vi vil afstemme arbejdsopgaver i forhold til aktuelle ressourcer, samt udvise høj ansvarlighed i samarbejdet med beboere og kollegaer.

Der vægtes et højt fagligt niveau. Dette sker gennem relevante kurser, videreuddannelse samt ansættelse af tværfagligt personale.

Skovbo skal være en arbejdsplads hvor ros, anerkendelse, ansvarlighed og arbejdsglæde er kendetegnende for kulturen.

Pårørende/netværk/dagtilbud:
I Skovbo ønsker vi at skabe en hverdag i et trygt hjem, hvor pårørende føler sig velkomne og medinddraget. Hvert kvartal inviteres pårørende til eftermiddagskaffe under afslappede forhold. Vi ønsker et konstruktivt samarbejde og god kommunikation med de pårørende, netværket og dagtilbud, hvor der er plads til gensidig anerkendelse, tillid, respekt, åbenhed og humor. Vi ønsker den gode kontakt plejes mellem beboer og pårørende, og hjælper beboerne med at opretholde et godt netværk og skabe nye venskaber.

I Skovbo vægter vi at skabe glæde ved festlige lejligheder, derfor fejrer vi højtider og mærkedage, samt fælles skabte traditioner.